Feedback på Odense Disc Golf Bane

Denne feedback formular er for alle, der deltog til Jysk Vintertour på Odense Disc Golf Bane d. 12-1-2020.
Det vil herunder være muligt, at give feedback på de af hullerne, som vil indgå i banens fremtidige layout.

Hullerne der kan gives feedback på

På kortet herunder ses de huller, som er en del af banens nye layout.
Nederst på siden kan ses et tilsvarende kort, med banens fremtidige, fulde layout. Når der i feedback formularen henvises til et kort, er det kortet nederst på siden.

Når du giver feedback så husk på at:

• Vores ambition er at lave en svær, men fair bane, hvor en score i par er godt, for en spiller på højt niveau.
  • At der til Jysk Vintertour blev spillet fra hvide tee-steder på de nye huller.
  • Banen får gule og hvide teesteder belagt med kunstgræs eller fliser.
  • Der vil blive opsat skilte ved alle teesteder.
  • Der vil blive opsat info skilte ved hul 1, og andre naturlige indgange til banen.
  • Kurvene på hul 5 og hul 14 vil blive hævet.

Feedback formular

Du kan kommentere på et eller flere huller og dit samlede indtryk nederst i formularen.

Angiv det niveau du normalt spiller turnering på.

Giv os din umiddelbare mening i hjerter
På dette hul vil kurven blive placeret lige bag ved den lille klynge af birketræer ved greenen. Den vil være synlig fra tee - se kort. Der vil blive etableret både gul og hvid tee.

Giv os din umiddelbare mening i hjerter
På dette hul vil kurven blive hævet. Der vil blive etableret både gul og hvid tee.

Giv os din umiddelbare mening i hjerter
På dette hul vil gul og hvid spille fra samme tee.

Giv os din umiddelbare mening i hjerter
Dette bliver hul 14 når banen står færdig. Se kort. Der vil blive etableret både gul og hvid tee.

Giv os din umiddelbare mening i hjerter
Dette bliver hul 15 når banen står færdig. Se kort. Kurven vil blive hævet. Der vil blive etableret både gul og hvid tee.

Banens endelige layout

På kortet herunder kan de se banens endelige layout, når det sidste arbejde er udført. Når der i feedback formularen henvises til et kort, er det dette kort.