Odense Disc Golf Bane

• Banetype: Park og skov
  • Antal huller: 18
  • Længde: 1650 meter

Disc golf banen i Odense er anlagt på de smukke, grønne arealer imellem Enghaveskolen og Provstegårdsskolen.
Banen har 18 huller med en samlet længde på 1650m og består af åbne fairways med spredte træer og krat, smalle tunnelshots, tekniske skovhuller og enkelte huller hvor du får lov at kaste langt.
Banen er under udvidelse til 18 huller, og der sket løbende ændringer.
Der er 18 spilbare huller, men de vil ændre sig løbende i løbet af 2020 – hold øje med vores facebook page og siden her.
Følg også de fynske baners facebook gruppe her:

Banen ligger på Odense kommunes arealer og derfor offentlig og gratis at spille på.

Video fra området

Denne video er fra banens gamle design, men giver stadig et indtryk af området.
Vi producerer en ny video når banen står helt færdig.

Kort over banen

Billeder fra banen

I 2018 blev banen totalt redesignet til en 9 hullers DiscGolfPark

En officiel DiscGolfPark

Sommeren 2018 blev banen i Bolbro til en officiel DiscGolfPark – designet af Mikael Birkelund.
Planlægningen og arbejdet med kommunen har stået på i flere år, og ligger derfor langt tid forud FDGK’s eksistens. Jonas Melson har været tovholder på projektet.
Det er en totalt redesignet bane, hvor kun enkelte huller minder om de gamle. Kurvene er skiftet til DisCatchers fra Innova og der er opsat teeskilte ved hvert enkelt hul, samt en stor baneoversigt ved hul 1.
Som med alle andre DiscGolfPark baner er kvalitet, udfordrene spil samt sikkerhed i fokus og vi er sikre på at alle der besøger banen, får en god oplevelse.

Og nu er banen altså ved at tage det næste store skridt, med udvidelsen til 18 huller.

Banen er ejet af Odense kommune og alle må bruge den.

Vlogs fra arbejdet med den nye bane