Bag Tag Challenge

Venskabelig konkurrence for klubbens medlemmer

Bag Tag Challenges går ud på at alle deltagere har et skilt med et nummer hængende på sin taske, hvor man så skal prøve at skaffe det lavest mulige tal. Når man så spiller en runde med en anden deltager, spiller man enten for at bytte sit skilt til et lavere tal, eller for ikke at bytte sit skilt og beholde sit lavere tal.

Alle der møder op til den første challenge spiller om placering til deres første skilt. Hvis du ikke kan den dag, må du hente dit skilt ved enten Lasse eller Rune i klubhuset – først til mølle princip.

Bag Tag Challenge

I Bag Tag Challenge kan medlemmer udfordre hinanden

Venskabelig konkurrence - med få guidelines

Meningen med denne challenge er at få lidt venskabelig konkurrence i klubmiljøet. Husk nu – det er bare et dumt lille skilt. Vi ønsker, med vilje, ikke at sætte 100 regler op for klubbens bag tag challenge, men der kommer lige nogle få guidelines:

• Overvej om du har tid og lyst til at sætte dit skilt på højkant mindst hver 2.-4. uge gennem sæsonen.
  • Det er dårlig stil at ‘sidde på’ tags over længere perioder.
  • Skiltet skal hænge på din taske, så det er tydeligt at du er med i legen.
  • Hvis du melder dig ud, skal du aflevere dit tag tilbage til enten Lasse eller Rune.
  • Lasse og Rune har lov til at ændre i reglerne løbende, hvis det påkræves.
"Bag Tag Challenge er en sjov måde at konkurrere mod andre medlemmer"
Johan Berg
Træner i FDGK

Challenge dage

Fra d. 1. juli til klubmesterskabet d. 25. september.

Vi afholder små hyggelige challenges efter træning om torsdagen kl. 19.00, og på mandage kl. 17.30. De torsdage hvor der ikke er træning, starter vi 17:00.

Om torsdagen lægger vi alle vores skilte i pulje, og spiller for placering i et ‘mini-turnerings’ format. Her spiller vi fra hvid tee.
Om mandagen er det mere casual, hvor vi sætter skiltet på højkant i de kort vi går i. Det er her muligt at spille fra gul tee, hvis alle på kortet er enige om det. Vær klar mindst et kvarter før vi starter, så vi kan komme ordentligt afsted.
Det er muligt at spille om sine tags udenom de to gange om ugen, hvor man står frit for at udfordre hinanden.

Denne challenge kører i første omgang fra d. 1. juli efter træning og afsluttes til klubmesterskabet d. 25. september.

Venlige hilsner
Rune Andersen, Aktivitetsudvalget