Bag Tag Challenge

Bag Tag Challenge er ikke kommet i gang i 2020 sæsonen pga af corona, men forventes genoptaget i 2021.

Bag Tag Challenge er et løbende udfordringssystem hvor klubbens medlemmer kan udfordre hinanden.

Det gælder om at få det laveste nr. Vil man være med får man et nummer og kan derefter begynde at udfordre spillere med lavere numre i kampen om at få så lavt et nummer som muligt.

Numrene skal sættes synligt på tasken og altid medbringes.

Bag Tag Challenge løber over hele året, og hvis man ikke vil være med i et periode afleverer man bare sit nummer igen.

Spillerne bestemmer selv hvad udfordringen kan være, men som udgangspunkt vil det være 9 eller 18 hullers almindeligt spil på en af vores baner.

Formålet er at have det sjovt og samtidig få trænet sit spil under pres. GOD VIND!

I Bag Tag Challenge kan medlemmer udfordre hinanden

"Bag Tag Challenge er en sjov måde at konkurrere mod andre medlemmer på og få trænet konkurrencementaliteten"
Johan Berg
Træner i FDGK