FDGK på Skolernes Forårsfestival

En del af FDGK’s vision er at udbrede disc golf på Fyn og skabe et stærkt og vedholdende fællesskab omkring sporten.
Ungdommen spiller en stor rolle en i den sammenhæng og derfor var det oplagt for FDGK, at deltage i Skolernes Forårsfestival da tilbuddet dukkede op.

Udbredelse af disc golf

Skolernes Forårsfestival er et årligt arrangement, arrangeret af Dansk Skoleidræt, hvor idrætsforeninger for lov til at præsentere deres sportsgren for en masse skoleelever.

Årets arrangement foregik ved Dalum Hallerne i Odense, og her havde vi fået et stort grønt område at vise disc golf frem på, til de nysgerrige elever.

70 elever kastede discs

Johan Berg og Jeppe Svendsen var klubbens udsendte, og med kurve og klubbens fede disce under armen, samt en hel masse sjove øvelser, var der lagt op til en sjov dag.

Eleverne, som kom fra Dalum, Sanderum og Tingløkke skole havde en fantastisk dag med masser af sport og det er vores klare indtryk, at disc golf var et uventet og overraskende sjovt indslag for eleverne. Vi mærkede også stor interesse fra lærerne, der ivrigt spurgte ind til sporten.

Det blev til 5 timer med disc golf og 70 elever igennem de planlagte øvelser. En stor succes.
Blandt eleverne fik vi kåret flere vindere af små konkurrencer, som alle vandt en runde på Bolbro disc golf bane sammen med familie eller venner med instruktør og lån af disce.

Udover at tjene nogle gode støttekroner fra Odense Kommune til klubkassen, håber vi også at have tjent nogle kommende medlemmer i klubben. Uanset hvad var det en hamrende sjov dag, og det er bestemt ikke sidste gang, at FDGK tager del i sådan et arrangement.

Nyheder

Kontakt

E-mail: kontakt@fynsdiscgolfklub.dk
Bliv medlem: Indmeldelsesformular

FDGK Informationer