"Fyn Tour er en perfekt mulighed for at prøve kræfter med turneringer - under afslappede forhold"
Johan Berg
Træner i FDGK

FDGK byder velkommen til Fyn Tour 2019

Beskrivelse

En turnering med fire afdelinger som spilles på Fyns fire disc golf baner. Afholdt af Fyns Disc Golf Klub (FDGK) for klubbens medlemmer, og for at nye spillere kan afprøve sporten. Det er ikke et krav at man er medlem af klubben for at deltage, men for at være i betragtning til den samlede stilling, skal man være medlem senest inden sidste afdeling.

Format

Der spiller to runder á 9 huller. Første runde efter lodtrækning og anden runde efter seedning. Der bliver givet point efter hver afdeling og spilleren med flest point efter sidste afdeling er den samlede vinder af Fyn Touren.

Rækker

Der spiller i en Herrerække og en Damerække. Er der flere tee-steder spiller damerækken fra den korte tee. Ellers spilles fra samme tee i begge rækker.

Banelayout

Vi spiller på de kendte baner, men alle vil have specielt turneringslayout. Nogle huller kan være de samme og andre kan være ændret.
Det er en alletiders mulighed for at prøve “nye” baner!
Banelayout bliver frigivet op til hvert afdeling.

Point

Vinderen af afdelingen får 5x(antal deltagere i rækken). Andenpladsen for 5 point mindre osv.
F.eks. Der er 10 deltagere i herrerækken. Så får førstepladsen 50 point, andenpladsen 45 point osv. Der tildeles desuden 10 point pr. gennemført afdeling.

Tilmelding og deltagergebyr

Tilmelding sker på dagen ved at møde op til registrering og betale deltagergebyret på 20kr.
Deltagergebyret går til præmier.

Præmier

Fyn Tour er sponsoreret af DiscImport og der vil være præmier ved de enkelte afdelinger, samt til de samlede vindere af FynTour 2019.

Afdelinger

#1 Fredag d. 10/5 kl. 17-21 – Lærkedal Disc Golf Bane

#2 Fredag d. 7/6 kl. 17-21 – Bolbro Disc Golf Park

#3 Fredag d. 9/8 kl. 17-21 – Munkebo Disc Golf Park