Klubmesterskab 2018

FDGK’s første klubmesterskab er afviklet og de første klubmestre er kåret.
Mesterskabet blev afholdt på den nye flotte bane i Odense – Bolbro DiscGolfPark, som efter en periode med en del regn, fremstod flot og grøn med græs på de nye fairways.
Vejret på dagen var lovende; ikke for koldt, ikke for meget regn og en vind der ville tage en smule til i løbet af dagen, og give lidt ekstra udfordringer.

De glade deltagere ved årets klubmesterskab.

Turneringsstemning
12 glade disc golf spillere mødte til spillermøde kl. 10 og TD Johan Berg gav et overblik over dagens program. For flere spillere var det første oplevelse med en egentlig turnering, og man fornemmede en vis spænding i gruppen, på vej mod tee stederne.
Tre tilfældige grupper afviklede første runde i det fugtige vejr; det støvregnede og duggen lå stadig tungt græsset.
“Jeg skal have fat i et af de håndklæder dér”, konstaterede en spiller efter første hul.
At spille turnering er bare noget andet end at træne og gå casual runder. Pludseligt er det ikke længere uvæsentligt om discen er en smule glattere end normalt,  og om resten af kortet joker i baggrunden når man skal til at kaste.

Tournament Director (TD) Johan Berg

Favoritterne løb med sejren i herrerækken
Det fugtige vejr og en smule nerver, afspejlede sig tydeligt i resultaterne efter første runde.
Anden og tredje runde blevet spillet efter seedning og der var ganske få ændringer i feltet resten af dagen. Dog skilte en gruppe på tre spillere sig tydeligt fra resten af feltet i anden runde, hvor koncentrationen blev hævet gevaldigt, og deres scores faldt tilsvarende.
Lead card på tredje og sidste runde bestod af
Heimir Gudbergsson, Johan Berg, Morten Sørensen og Jeppe Svendsen, og den rækkefølge holdt resten af vejen.
Heimir spillede fremragende golf, og selv da han gik out-of-bounds på hul seks på sidste runde, fejede han al tvivl af bordet med et stensikkert put fra 20 meter!
Stort tillykke til Heimir Gudbergsson – FDGK’s Herre klubmester 2018.

Leadcard på sidste runde, fra venstre:
Jeppe Svendsen, Heimir Gudbergsson, Johan Berg og Morten Sørensen

Ingen tvivl i damerækken
Damerækken blev vundet stensikkert af Louise Schade Hansen, der som rækkens eneste deltager, spillede mod sin egen rekord. Også her satte turnerings stemningen sit præg på resultatet, men hvad betyder det når man kan kalde sig klubmester?
Stort tillykke til Louise Schade Hansen – FDGK’s Dameklubmester 2018.

Tak til alle deltagere for en rigtig god dag!

FDGK’s klubmesterskab er sponsoreret af:

Herre klubmester 2018

Heimir Gudbergsson

1. Runde:  31
2. Runde: 25
3. Runde: 27
Samlet: 83 Par: -4

Præmie: Vandrepokal samt Discmania S-Line PD.

Herre 2. plads

Johan Berg