FDGK Klubmesterskab 2021

Klubmesterskabet 2021 bød på masser af god disc golf i fremragende vejr – og nye vindere.
Årets vinder i herrerækken (Hvid Tee) er et omvandrende bevis på at træning kan betale sig. Det er før hørt på banen, at Oliver Hansen står for langt de fleste registrerede runder på banen i Bolbro 😉, og selvom der måske er tale om en let overdrivelse, så er det langt fra en overdrivelse at sige, at Oliver træner rigtig meget.
Hans resultater i sæsonen taler sit tydelige sprog – stabil fremgang og fine resultater, og nu er han altså også at finde øverst på skamlen som klubmester i FDGK.
Kæmpe tillykke med det fine resultat!

Ligeledes kæmpe tillykke til de andre vindere fra dagen, dejligt med et klubmesterskab med hele tre rækker, dog desværre ingen damerække. Det må arbejde på at få på programmet igen i 2022.

Se de samlede resultater for klubmesterskabet på  discgolfmetrix.

Vi har desværre ikke så mange billeder fra dagen, men Den Danske DiscGolf Gut har hjulpet os med et par stykker, og der findes på facebook også en livestream fra dagen.

Klubmester 2021 - Oliver Hansen

Oliver Hansen, her filmet til DM i Momhøje, er FDGK Klubmester 2021