Odense Disc Golf Bane

• Banetype: Park og skov
  • Antal huller: 18
  • Længde: 1738 meter

Disc golf banen i Odense er FDGK’s hjemmebane, anlagt på de smukke, grønne arealer imellem Enghaveskolen og Provstegårdsskolen.
Banen varetages og vedligeholdes af FDGK i samarbejde med Odense Kommune. Banen er designet af Jeppe Svendsen og Johan Berg, i samarbejde med nogle danmarks bedste spillere.
Banen består af åbne fairways med spredte træer og krat, smalle tunnelshots, tekniske skovhuller og enkelte huller, hvor du får lov at kaste langt.

Banen kan spilles i et 18 hullers design, som er under udvikling, og som vi forventer officielt indviet i maj 2021. Processen med at finde den nødvendige finansiering til denne udvidelse er i gang.
Vil man prøve kræfter med det projekterede 18 hullers layout, skal man forvente ufærdige teesteder samt gamle og slidte kurve.
Da banen er under udvikling vil der løbende ske ændringer i designet.
Hold dig opdateret på processen her på siden og på vores facebook side.
Følg også de fynske baners facebook gruppe her:

Banen ligger på Odense kommunes arealer og derfor offentlig og gratis at spille på.

Aktuelt banekort

Banen er under udvikling til at blive en permanent 18 hullers bane, og kan spilles i et test layout. Herunder ses det aktuelle 18 hullers layout.
Find også det nyeste layout på app’en UDisc. Her bliver opdateringerne lavet først.

Drone video fra området

Denne video er fra banens gamle design, men giver stadig et indtryk af området.
Vi producerer en ny video når en ny bane står færdig.

Video fra banen

I denne video kan du følge Johan Berg på en 18 hullers runde. Banen er ændret en smule siden videoen blev lavet, men langt de fleste huller er stadig de samme.

Her finder du banen

Billeder fra banen

Projekt - Udvidelse af Odense Disc Golf Bane

Fyn har ingen 18 hullers disc golf bane, men det arbejder FDGK på at ændre.
Området i Bolbro, omkring vores klubhus, rummer fine muligheder for en 18 hullers bane i høj klasse. Vi har haft flere danske topspillere forbi og se området an, og deres melding er utvetydig; dette kan kan blive en af Danmarks bedste baner.
Herunder kan ses det  projekterede design 18 hullers design. Banen vil blive udstyret med putting green ved klubhuset, kunstgræs tee-steder på hvid og gul tee, teeskilte og infoskilte ved alle banens oplagte indgange.
Målet med Odense Disc Golf Bane er at skabe en komplet disc golf oplevelse, for medlemmer såvel som ikke medlemmer og spillere på alle niveauer.
Vi tror på, at dette projekt vil understøtte den fantastiske udvikling, som disc golf er i gang med på Fyn, og skabe rigtig mange nye gode oplevelser, i et smukt område.