Opdatering - Bolbro DiscGolfPark marts 2019

Parken er blevet vedligeholdt og nogle områder har fået den helt store tur. Det berører disc golf banen og derfor har designeren af banen, Mikael Birkelund været forbi og se ændringerne an.
Særligt omkring hullerne 5, 6, 8 og 9 er der virkelig blevet fældet meget.
Der var faktisk rimelig enighed om, at rydningen har gjort banen bedre og Mikael fandt løsninger, som vi håber alle bliver glade for.
I det følgende kan ses et par skitser over ændringerne.
De endelige ændringer vil blive trykt på skilte og sat op ved hullerne og et oversigtskort ved hul 1.

Hul 5

Hul 5: Der kommer Mandatory på det “bare” træ et stykke oppe ad bakken, i højre side af fairway. Der er fældet et eller to store træer umiddelbart foran. Der skal skydes venstre om mandatory. Den direkte rute til kurven, der nu findes, kommer for tæt på hul 6’s fairway og kan ikke spilles.

Skitse over ændringer på hul 5

Hul 6

Hul 6: Teestedet rykkes et stykke op ad bakken, til højre for træet tæt på asfaltstien, således at man nu skyder fra selve asfaltstien. Træet er Mandatory som der skal spilles højre om. På den måde er al tvivl om Mandatory på dette hul nu fjernet og med de mange fældede træer på fairway, er der nu en meget mere spilbar rute til kurven.

Skitse over ændringer på hul 6

Hul 7, 8 og 9

Hul 7: Flisen ved Teestedet rykkes ca en meter til højre.

Hul 8: Der kommer Mandatory på det første af de to træer, der står i venstre side af fairway ca 25 meter fra tee. Man skal højre om Mandatory. Den direkte rute til venstre side af green, henover Teestedet til hul 9 kan ikke spilles.
Der vil blive opsat markering på det træ der udgør mandatory.

Hul 9: Teestedet rykkes 5-6 meter frem, i forhold til den nuværende placering, til det første træ i højre side. Dette er af sikkerhedshensyn, da rydningen har gjort det muligt at blive ramt af disce fra hul 8.

Skitse over ændringer på hul 8