Sæsonstart 2019

Disc golf sporten er kommet godt fra start på Fyn i 2019.
En ny bane har set dagens lys på Nordfyn, og omend den ikke er officielt indviet endnu, så er den absolut spilbar.
En rigtig god bane som alle bør besøge.
Se billeder fra banen her til højre.
Fyns Disc Golf Klub gør klar til klubbens 2. sæson og i det følgende tager vi et kig på nogle af planerne for 2019.

Fairway på det 174m lange hul 6, på den nye bane ved Fuglsang

Træning

FDGK fortsætter succesen med onsdagstræning i 2019.
Første træning er onsdag d. 1/5 kl. 19-21.

Bag Tag Challenge

En hyggelig løbende udfordring for medlemmerne imellem. Vi har fået lavet en stak nøgleringe med klublogo og numre på. Hvert medlem for udleveret en og kan derefter udfordre hinanden for at få et lavere nummer.

En af de mange greens blandt træerne, på den nye bane ved Fuglsang

Fyn Tour

Der arbejdes på at lave en tour rundt på Fyn, hvor vi spiller turnering på de fire baner der nu findes. Datoer og format kommer senere, når vi er klar, men forbered jer på en masse turneringer i klubregi i 2019.
Banerne er Bolbro DiscGolfPark, Munkebo DiscGolfPark, Fuglsang DiscGolfPark, Lærkedal Disc Golf Bane.

Den nye bane ved Fuglsang byder på åbne områder såvel som tæt skov

Klubture til andre baner

Vi vil forsøge at arrangere ture for klubbens medlemmer til nogle af de fantastiske baner der findes andre steder i landet.

Vi håber at i medlemmer ser lige så meget frem til sæsonen 2019 som vi gør i bestyrelsen.
Disc Golf vokser – også på Fyn!
#Growthesport

FDGK Bestyrelsen